Beste Vespa-vrienden,

Maak jullie Vespa rijklaar! Vul de tank en pomp de banden op, want het einde van de corona-tunnel is in zicht!

We hebben op onze bestuursvergadering een aantal acties voorbereid, om de rest van het seizoen toch nog leuk en aangenaam te kunnen maken.

Vooreerst onze "zoektocht".

Op zondag 5 juli 2020 zal deze Vespa-zoektocht doorgaan.

We starten om 13u30.  Iedereen kan individueel vertrekken of met enkele vrienden samen. (Uiteraard enkel voor clubleden)

De prijsuitreiking met BBQ (4 soorten vlees,brood en salade) zal starten om 17u00.

Vegetariërs gelieve dit ook te melden zodat wij daar rekening mee kunnen houden (Dan kunnen wij iets voorzien).

Deelnemen is belangrijk, maar toch hebben we een aantal mooie prijzen voorzien voor de slimste en de dapperste onder de deelnemers.

De prijzenpot bedraagt méér dan 100 €.

Na het eten zullen wij ook bekendmaken wat er de volgende zondagen in juli en augustus gepland staat! Spannend!!!!

Om de correcte aantallen te kennen voor de bestelling van het eten, dienen jullie vooraf in te schrijven.

De prijs voor het eten dient vooraf betaald te worden op onze clubrekening: BE06 8601 1314 4822 met vermelding zoektocht ten laatste op 28 juni 2020.

Je betaalt hiervoor " 10 euro" per persoon .

Indien je niet wenst mee te eten, geef dan toch een seintje (mailtje aan de voorzitter) zodat we ook zicht hebben op het aantal deelnemers van de zoektocht.

We kijken er alleszins naar uit om jullie allemaal gezond en wel terug te zien.

Het bestuur.